Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| Reddy UHC || Serwer tylko dla dojrzałych graczy. || Pokaż swoje możliwości, zabij wszystkich graczy na serwerze i wygraj! || Serdecznie zapraszamy!

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w MC: Wypierdaczek

Twój wiek: 17
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Myślę, że będzie mi się fajnie grało na takim ultra hardcore...

Kilka zdań o sobie: Jestem ogarnięty, nie wyzywam się z innymi... Spokojny wyluzowany człowiek! :D
Ile będziesz grał?: Oczywiście, że tak... Taki sposób rozgrywki mnie interesuje...
I jeśli będę od startu....

PS.

Konto premium ^^

Znawca
Opublikowano

Nick w MC: Wypierdaczek

Twój wiek: 17

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Myślę, że będzie mi się fajnie grało na takim ultra hardcore...

Kilka zdań o sobie: Jestem ogarnięty, nie wyzywam się z innymi... Spokojny wyluzowany człowiek! :D

Ile będziesz grał?: Oczywiście, że tak... Taki sposób rozgrywki mnie interesuje...

I jeśli będę od startu....

PS.

Konto premium ^^

Oczywiście, że podanie zaakceptowane. :)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC:Nitter
Twój wiek:14
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:bo lubię serwery tego typu ?

Kilka zdań o sobie:Jestem ogarnięty , nie wchodzę w kłótnie z innym osobami , mam dobrą ortografię ..
Ile będziesz grał?:Grać? Wakacje ! czyli z 4,5 h dziennie..

1357144494-U286162.png

Znawca
Opublikowano

Nick w MC:Nitter

Twój wiek:14

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:bo lubię serwery tego typu ?

Kilka zdań o sobie:Jestem ogarnięty , nie wchodzę w kłótnie z innym osobami , mam dobrą ortografię ..

Ile będziesz grał?:Grać? Wakacje ! czyli z 4,5 h dziennie..

Dam Ci szansę, mam nadzieję, że jesteś ogarnięty tak jak piszesz...

-----------------------

Opublikowano

@Ex?
Dziękuje

Zapisywać się...

Pierwszy taki typ serwera widzię i myślę, że pomysł jest dobry....

Im więcej będzie osób tym lepiej będzie się grać na serwerze...

Także do roboty ludziska...

@offtopic

Nie wiem czy po wyjściu 1.6 będzie już launcher dla "piratów"
Chyba, że już jest "w"...
To nie było tematu ^^

Opublikowano

Nick w MC: 1sharp
Twój wiek: 17+
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Ponieważ spodobała mi się prezentacja i pomysłowość serwera, którą widzę po raz pierwszy na mc.
Kilka zdań o sobie: Marek, lat 17, lubię sport, dobrą muzykę, samochody, oraz dziewczyny.
Ile będziesz grał?: Zależy od dnia i od tego czy będę miał czas w danym dniu na grę. Pewne jest to, że będę grał wieczorami.

Opublikowano

Nick w MC:Liszowski123
Twój wiek:13
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:Bo jestem Fanem takich Hardcorów i mam nadzieję że Przetestuję ten serwer i dam sobie radę.

Kilka zdań o sobie:Mam na imię Adrian mam 13 lat.Nie jestem Ciotą która wyzywa czy kłóci się 24/h i itd. Gram tylko dla looozu i dla zabawy. Może Czasami (Większość czasu) Będę NO-LIFOWAŁ na serwie dzień i noc :)
Ile będziesz grał?:Mam nadzieję że on SAMEGO startu gdzieś tak 4/5/6 Godzin nawet może i więcej.

Znawca
Opublikowano

Nick w MC: 1sharp

Twój wiek: 17+

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Ponieważ spodobała mi się prezentacja i pomysłowość serwera, którą widzę po raz pierwszy na mc.

Kilka zdań o sobie: Marek, lat 17, lubię sport, dobrą muzykę, samochody, oraz dziewczyny.

Ile będziesz grał?: Zależy od dnia i od tego czy będę miał czas w danym dniu na grę. Pewne jest to, że będę grał wieczorami.

Nick w MC:Liszowski123

Twój wiek:13

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:Bo jestem Fanem takich Hardcorów i mam nadzieję że Przetestuję ten serwer i dam sobie radę.

Kilka zdań o sobie:Mam na imię Adrian mam 13 lat.Nie jestem Ciotą która wyzywa czy kłóci się 24/h i itd. Gram tylko dla looozu i dla zabawy. Może Czasami (Większość czasu) Będę NO-LIFOWAŁ na serwie dzień i noc :)

Ile będziesz grał?:Mam nadzieję że on SAMEGO startu gdzieś tak 4/5/6 Godzin nawet może i więcej.

Podania przyjęte. :) Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać aż wyjdzie 1.6. :D

@Ex?

Nie wiem czy po wyjściu 1.6 będzie już launcher dla "piratów"

Chyba, że już jest "w"...

To nie było tematu ^^

Jest już launcher non-premium, nazywa się MCOpenLauncher. ;)

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC: 19Adam97
Twój wiek: 16
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Serwer zapowiada się ciekawie, nigdy na takim nie grałem także chciałbym spróbować.

Kilka zdań o sobie:Mam na imię Adam, mam 16 lat. Aktualnie zakończyłem gimnazjum i planuję iść na mechatronika. Moje ulubione gry to CS 1.6, MC i LoL
Ile będziesz grał?: Dużoooo :)

Znawca
Opublikowano

Nick w MC: 19Adam97

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Serwer zapowiada się ciekawie, nigdy na takim nie grałem także chciałbym spróbować.

Kilka zdań o sobie:Mam na imię Adam, mam 16 lat. Aktualnie zakończyłem gimnazjum i planuję iść na mechatronika. Moje ulubione gry to CS 1.6, MC i LoL

Ile będziesz grał?: Dużoooo :)

Podanie przyjęte. :)

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC: ObiOne
Twój wiek: 13
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Dlatego, że znudziły mi się zwykłe survivale, free buildy itd, a tu jest coś nowego.

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Dawid. Lubię jeździć na rowerze i grać w siatkówkę. Ortografia jak i opanowanie jest u mnie na wyższym poziomie.
Ile będziesz grał?: Mam nadzieję, że jak najdłużej.

PS. Non-premium

Znawca
Opublikowano

Nick w MC: ObiOne

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Dlatego, że znudziły mi się zwykłe survivale, free buildy itd, a ten serwer jest czymś innym. Czymś ala długie Survival Games :D

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Dawid. Lubię jeździć na rowerze i grać w siatkówkę. Ortografia jak i opanowanie jest u mnie na wyższym poziomie.

Ile będziesz grał?: Mam nadzieję, że jak najdłużej.

PS. Non-premium

Wyglądasz na bardzo ogarniętą osobę jak na swój wiek. Podanie oczywiście przyjęte.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

@ONTOPIC

You are not white-listed WTF?

Serwer startuje gdy wyjdzie 1.6. ;)

-----------------------

Znawca
Opublikowano

@Refresh

@UP:

Może byś napisał coś więcej? :) Pisanie jednego słowa jest powszechnie uważane jako spam lub nabijanie postów.

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC:xavierxminecraft

Twój wiek:16

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:lubię takie serwery :) . Chcę na nim grać bez końca :D !

Kilka zdań o sobie:Nazywam się Sergiusz . Pochodzę z wielkopolski . Interesuję się grami komputerowymi , samym komputerem , sportem , motoryzacją , przyrodą . Najczęściej gram w gry : Minecraft , Counter Strike 1.6 , Fifa 08 .

Ile będziesz grał?: Długo :) . Dopóki serwer nie padnie .

@EDIT

Jestem no - premium :P

//

Opublikowano

Nick w MC: MurzynZJamajka

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:Ponieważ zapowiada się ciekawie i lubię trudne serwery :)

Kilka zdań o sobie: Jestem miłym i uprzejmym graczem. Nie zabijam słabszych i nowszych graczy. Bardzo chciałbym zagrać na serwerze

Ile będziesz grał?: Do póki ktoś mnie nie sprowokuje do moich max nerwów :)

A TU ZA KOLEGĘ

Nick : Ciasteek

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze : Ponieważ lubię tego typu serwery.

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Sebastian, interesuję się piłką ręczną i różnymi programami komputerowymi. W przyszłości chciałbym zostać informatykiem.
Ile będziesz grał: Będę grał długo, aż serwer nie upadnie.

@EDIT

Ja - No Premium

Kolega - Premium

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Znawca
Opublikowano

Nick w MC:xavierxminecraft

Twój wiek:16

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:lubię takie serwery :) . Chcę na nim grać bez końca :D !

Kilka zdań o sobie:Nazywam się Sergiusz . Pochodzę z wielkopolski . Interesuję się grami komputerowymi , samym komputerem , sportem , motoryzacją , przyrodą . Najczęściej gram w gry : Minecraft , Counter Strike 1.6 , Fifa 08 .

Ile będziesz grał?: Długo :) . Dopóki serwer nie padnie .

@EDIT

Jestem no - premium :P

Nick w MC: MurzynZJamajka

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:Ponieważ zapowiada się ciekawie i lubię trudne serwery :)

Kilka zdań o sobie: Jestem miłym i uprzejmym graczem. Nie zabijam słabszych i nowszych graczy. Bardzo chciałbym zagrać na serwerze

Ile będziesz grał?: Do póki ktoś mnie nie sprowokuje do moich max nerwów :)

A TU ZA KOLEGĘ

Nick : Ciasteek

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze : Ponieważ lubię tego typu serwery.

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Sebastian, interesuję się piłką ręczną i różnymi programami komputerowymi. W przyszłości chciałbym zostać informatykiem.

Ile będziesz grał: Będę grał długo, aż serwer nie upadnie.

@EDIT

Ja - No Premium

Kolega - Premium

Podania przyjęte! :)

PS. Serwer startuje gdy wyjdzie Bukkit na 1.6 (przewidziana data: 1-3 lipca). ;)

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC: DaMMiANoo
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Ponieważ pierwszy raz widze TAKI serwer. Długo szukałem jakiegos orginalnego i w końcu znalazłem :) . Chciabym spróbować swoich sił na tego typy serwerze.

Kilka zdań o sobie: Jestem spokojny wyluzowany, lubie muzyke a przedewszystkim rap, uwielbiam grać w LoLa
Ile będziesz grał?: Ile będzie można :)

Jestem no Premium :_)

3jen.png

Uploaded with ImageShack.us

Znawca
Opublikowano

Nick w MC: DaMMiANoo

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Ponieważ pierwszy raz widze TAKI serwer. Długo szukałem jakiegos orginalnego i w końcu znalazłem :) . Chciabym spróbować swoich sił na tego typy serwerze.

Kilka zdań o sobie: Jestem spokojny wyluzowany, lubie muzyke a przedewszystkim rap, uwielbiam grać w LoLa

Ile będziesz grał?: Ile będzie można :)

Jestem no Premium :_)

Podanie przyjęte.

Jeszcze 8 osób i zamykamy rekrutację.

PS. 75% osób chce aby serwer był non-premium więc będzie.

Pozdrawiam

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC: alvin11pl

kilka zdan o sobie: Jestem bardzo spokojny ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi xD nie lubie gdy ktos dyktuje mi moje zycie wtedy potrafie sie zirytowac :) a tak to lubie kontakt z ludzmi. Gram w gry typu minecraft cs 1.6 metin2 skonczylem gimbaze i mam zamiar wybrac sie do technikum informatycznego :> ortografia u mnie na wysokim poziomie lecz nie stawiam przecinkow i kropek bo mi sie nie chce :> i nie pisze ę,ż,ź,ć,ń,ł,ą itd. pisze podanie z nadzieja ze sie dostane :P
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: poniewaz zawsze lubie szukac czegos nowego a ten serwer jest niepowtarzalny

Ile będziesz grał?: od startu do konca dziennie postaram sie posiedziec ponad 5h :>

I Have Minecraft premium, team speak 3 and microphone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...